Start nieuw theaterseizoen Stadsschouwburg

Start nieuw theaterseizoen Stadsschouwburg
© RTV Seaport / Ron Pichel

Onder leiding van de komische presentatrice Tekla Paard gespeeld door Brigitte Kaandorp ging afgelopen vrijdagavond officieel het nieuwe theaterseizoen van de Stadsschouwburg Velsen van start. Het werd een feestelijke avond met medewerking van veel beroemde lokale artiesten.
Met een toepasselijk gedicht trapte de podiumdichteres Demi Baltus de avond af en Hans Klok kwam langs om één van zijn spectaculaire acts van zijn komende show te laten zien. Ruth Jacott zong één van haar bekendste Nederlandse songs en ook het buurmeisje van de Stadsschouwburg Céline zong de sterren van de hemel begeleid op de gitaar door haar vader Samuel.
Carrie Tefsen die vaak in de Stadsschouwburg heeft opgetreden bood de Schouwburg twee van haar schilderijen aan, die een mooie plek in de foyer zullen krijgen.
De avond werd afgesloten door het IJmuidens shantykoor Grace Darling met het lied ‘Op de Sluizen van IJmuiden” dat door het publiek luidkeels werd meegezongen.