Vernieuwingen bij Study Consultancy

Vernieuwingen bij Study Consultancy
PR foto

Nu de scholen weer zijn begonnen, is Study Consultancy ook weer volop in bedrijf. De huiswerkbegeleiding in het centrum van Santpoort-Noord en in het stadion van Telstar in Velsen-Zuid is inmiddels gestart. Nieuw zijn de huiswerkbegeleiding op het Ichthus Lyceum en het geavanceerde leerlingvolgsysteem HOMi.

Begeleiding van Study Consultancy biedt uitkomst, wanneer een leerling thuis om uiteenlopende redenen vastloopt bij het maken en leren van zijn huiswerk. Bij de begeleiding ligt de nadruk op het aanleren van studievaardigheden, zoals het plannen en het aanbrengen van structuur. Daarnaast kunnen de leerlingen bij Study Consultancy terecht voor vakinhoudelijke vragen, van wiskunde tot Latijn.

De huiswerkbegeleiding wordt gegeven in kleine groepjes. Wanneer intensievere ondersteuning nodig is, biedt Study Consultancy ook individuele begeleiding zoals bijles en examentraining.  Maatwerk is hierbij het uitgangspunt. Het kundige team, dat bestaat uit pedagogen, docenten en studenten, kan alle vakken en alle niveaus aan.

Nieuw voor de leerlingen van het Ichthus Lyceum is de huiswerkbegeleiding op hun school die Study Consultancy na de herfstvakantie start. Uiteraard kunnen deze leerlingen nu al op een van de twee andere locaties terecht.

Ook nieuw is het leerlingvolgsysteem HOMi. Met dit systeem, dat gekoppeld is aan Magister, worden planningen gemaakt, vorderingen bijgehouden en worden ouders desgewenst dagelijks per e-mail op de hoogte gehouden.

Voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek, bel 023-539 26 64, mail info@studyconsultancy.nl of zie www.studyconsultancy.nl

%d bloggers liken dit: