Dagje werken als vrijwilliger in het Duin

Dagje werken als vrijwilliger in het Duin
© Foto RTV Seaport/PR

Ervaar ook wat de natuur te bieden heeft terwijl u samen met anderen eenvoudige onderhoudswerkzaamheden verricht. Op verschillende zaterdagen organiseert PWN onderhoudsdagen in het duingebied, zowel in Nationaal Park Zuid-Kennemerland als in het Noordhollands Duinreservaat. In september is dat op 2, 9 en 16 september. PWN kan uw hulp daarbij goed gebruiken:
U kunt tijdens de dag:
• kennis maken met verschillende onderhoudswerkzaamheden,
• leren over de natuur,
• soms op plaatsen komen waar ‘normale’ bezoekers niet mogen komen,
• andere natuurliefhebbers ontmoeten.
De duinwerkdagen beginnen om 10.00 uur en duren tot 15.30 uur. Als u zorgt voor warme kleding, stevig schoeisel en uw eigen lunchpakket, dan zorgen wij voor koffie, thee, limonade en soep. Ons onderhoudsteam zorgt ook voor voldoende gereedschap, werkhandschoenen en deskundige begeleiding
Iedereen kan meehelpen! Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom om een handje mee te helpen onder begeleiding van een volwassene. Neem dus de (klein) kinderen eens een dagje mee om te werken in de natuur. Het is niet alleen heel leerzaam, maar ook heel leuk om samen te werken aan het open duin
Kijk voor meer informatie en een overzicht van onze duinwerkdagen op: www.pwn.nl/eropuit of op www.pwn.nl/vrijwilliger.