Gevarieerd aanbod op Dutch Valley

Gevarieerd aanbod op Dutch Valley
© Foto RTV Seaport/PR

Kwamen er vorige week nog tienduizenden bezoekers naar de Velsen Valley in Spaarnwoude voor Dance Valley morgen wordt dat zeker herhaald tijdens Dutch Valley. Het evenement met louter muziek van Nederlandse bodem met een muzikale kermis bomvol pop, rock, hiphop, dance.
De Dutch Valley mainstage trapt af met een 4,5 uur durende show: De Mega Middag Jukebox. Tussen 14:30 – 16.30 uur treden Broederliefde, Jan Smit, Diggy Dex, JW Roy, Andre Hazes Junior, O’G3NE, Ali B, Tino Martin, 3JS, Wolter Kroes, StukTV, Gers Pardoel, Kraantje Pappie, Bizzey, Willeke Alberti, Mart Hoogkamer, John West en Lange Frans onder begeleiding van de Marcel Fisser band op. De avondprogrammering is compleet met de toevoeging van Nielson, Typhoon en als afsluiter The Partysquad!
In totaal zullen zaterdag 19 augustus het recordaantal van 19 acts en artiesten hun opwachting maken op de het hoofdpodium. Er zijn nog een aantal kaarten te bestellen via www.dutchvalleyfestival.nl