Open dag bij Telstarrrrrrrrrrrr!

Open dag bij Telstarrrrrrrrrrrr!
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Ondanks de schoolvakantie waren er toch veel bezoekers. Vooral veel ouders met kinderen zijn vandaag naar de open dag toegekomen. Er waren veel activiteiten, voor iedere liefhebber was er wel wat te beleven.

Voor de jeugd was er pannakooi, een voetbalspringkussen, voetbal midgetgolf en tussen de activiteiten door mocht de jeugd voetballen op het veld. Voor de ouderen was er een demonstratie wedstrijd walking voetbal waarbij er met de bal niét gelopen mag worden en zonder bal mocht er niet gerend maar weer wel gelopen worden. Er was een spelers/staf presentatie door de technisch directeur Piet Buter én een oefenwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Deze wedstrijd werd gewonnen door Telstar. Telstar kreeg in de 2de helft een strafschop die werd verzilverd door Melvin Platje. Telstar heeft de voorbereiding afgesloten met goede resultaten. De 1ste competitiewedstrijd is a.s. vrijdag uit bij FC Eindhoven.