Wie is de sterkste van Santpoort?

Wie is de sterkste van Santpoort?
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Bij de ‘Sterkste van Santpoort’ strijden mannen en vrouwen vanaf 18 jaar om de felbegeerde titel. Sterkste man van 2016 was Remon van Ravesteijn en bij de dames was dat vorig jaar Daniëlle van Bellen.

Het organisatieteam van deze zevende editie verzorgde een aantrekkelijk en uitdagend parcours, inclusief een monkeybar en een hindernisbaan met op het eind een vat op een kar zetten en een zware bal over het hek heen werpen. Spreekstalmeesters Theo Koster en Jan van der Meulen ondersteunden het evenement met deskundig commentaar.

De winnaar van dit jaar was bij de dames wederom Daniëlle van Bellen. Bij de mannen bleek Dimitri Menger de sterkste. Annemarie Stijger is 2de geworden en Claire Croese eindigde op de 3de plaats. Bij de heren is Remon van Ravesteijn 2de geworden met Nevin Poeliejoe op de 3de plaats.