Feestelijke uitreiking 85 diploma’s Binnenvaart

Feestelijke uitreiking 85 diploma’s Binnenvaart

Een nieuwe lichting van 85 afgestudeerde matrozen, schippers en kapiteins voor de Binnenvaart ontving dinsdagmiddag het diploma tijdens een feestelijke uitreiking op het Nova College Maritiem aan de Kanaalstraat in IJmuiden.

De aula van de school zat vol trotse ouders, grootouders en andere belangstellenden toen de 76 jongens en 9 meisje hun diploma ontvingen.

Directeur Arjan Nieuwenhuizen noemde in zijn inleiding dat de binnenvaart moeilijke jaren achter de rug heeft, maar dat deze sector nu opnieuw in de lift zit. Dat is goed nieuws voor de net gediplomeerden en voor nieuwe studenten. Zij hebben goede vooruitzichten op werk in deze dynamische branche. Voor meer informatie novacollege.nl/maritiem.

%d bloggers liken dit: