Footgolf 15 juli zoekt nog enkele teams

Footgolf 15 juli zoekt nog enkele teams
FOTO : RON PICHEL

Rotaryclub Velsen en Telstar zoeken nog enkele teams om het deelnemersveld van het Footgolf Tournament in het Rabobank IJmond stadion op zaterdag 15 juli te complementeren.

Midget Footgolf in een voetbalstadion is een niet eerder in de wereld vertoonde activiteit. Samen met Wavin Nederland worden achttien holes op het hoofdveld uitgezet. Daarnaast zijn er extra activiteiten, een borrel, buffet en livemuziek van Full Count. Het evenement begint om 12 uur en duurt tot 21 uur.

Een team bestaat uit 5 personen, dit mogen mannen, vrouwen, jong en iets minder jong, of een gezonde mix zijn. Het is voor een bedrijf, familie of vriendengroep een uitgelezen mogelijkheid om vlak voor de vakantieperiode een uitje te plannen en een dag plezier te hebben zonder kans op blessures. En de opbrengst gaat naar drie lokale goede doelen!

Het is ook mogelijk om alleen aan de borrel en het buffet deel te nemen. Zie voor meer informatie de website van Rotaryclub Velsen of neem contact op met Wim Mastenbroek: 06-50697616 en w.mastenbroek@planet.nl