Verwendag en Stiletto Run in Santpoort

Verwendag en Stiletto Run in Santpoort

Alle dames die graag winkelen in de Hoofdstraat van Santpoort-Noord, kunnen zaterdag 24 juni omcirkelen in hun agenda. Die dag gaat bij de meeste winkels letterlijk de rode loper uit tijdens de tweede Santpoortse Vriendinnen Verwendag met als hoogtepunt de Stiletto Run!

‘Die zaterdag willen we alle vrouwen bedanken voor het winkelen in onze straat’, zegt lingeriespecialist Debby Thijssen van Lengerique. Samen met haar collega-ondernemer Martine van der Heijde van No Lemons, please! organiseert zij tussen 10 en 17 uur deze dag vol verrassingen. Die begint met de aanschaf van de Verwentas voor 5 euro op het Broekbergenplein. Dit bedrag is bestemd voor het plaatselijke goede doel het Inloophuis. Bij meer dan dertig winkels met een rode loper ligt een cadeautje of een traktatie klaar waarmee de tas kan worden gevuld.

Net als vorig jaar wordt de Santpoortse Stiletto Run het sportieve en vermakelijke hoogtepunt van de dag. Na een warming up gaat de race om 14:00 uur van start. Aangespoord door het publiek en spreekstalmeester Jan van der Meulen zullen de deelneemsters de gehele Hoofdstraat zo snel mogelijk op hun high heels doorkruisen. DJ Mark Hofmans zorgt daarbij voor opzwepende klanken. Voor de drie snelste heldinnen op hakken wacht achter de finish een prijzenpot in klinkende munt!

Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan in bij Lengerique of No lemons, please! Dat kan ook nog op de dag zelf. En ben je leuk uitgedost tijdens de run, dan win je misschien wel een speciale prijs!