Laatste concerten seizoen Mosterdzaadje

Laatste concerten seizoen Mosterdzaadje
© RTV Seaport /PR

In ‘t Mosterdzaadje zullen op vrijdag 9 juni en zondag 11 juni de twee laatste concerten van dit seizoen plaatsvinden.

Op vrijdag 9 juni om 20.00 uur een zomers zwoel optreden van Jukebox of the Heart.
Anita Sanders en Ed Idema vertolken met passie de mooiste songs en filmklassiekers van o.a. Sting, Eva Cassidy en Streisand en de beste nummers van Nederlandse kanjers zoals Bløf, Boeijen, Borsato en De Breij.
Hun jukebox is gevuld met zo’n zestig nummers. Het publiek vraagt en zij spelen. Favorieten zijn Fragile, Evergreen, Het Dorp, Old & Wise, Liefde van Later, The Rose, My Way en de prachtige titelsongs van Lovestory, Topgun, Against all odds en The way we were.
Jukebox from the Heart is klein, eerlijk en puur en gegarandeerd goodfeeling.

Het slotconcert op zondag 11 juni om 15.00 uur is in handen van Het Gaudi Strijkkwartet.
Misschien wel de meest ultieme bezetting voor kamermuziek. De uitvoerenden zijn: Anita Jongerman en Marjolein Canté- viool, Florin Negreanu – altviool en Sander van Berkel- cello. Uitgevoerd worden Mozart (Divertimento in F major) en Haydn (‘The Joke’ opus 33 no 2). Na nog een muzikale verrassing heffen we het glas op het afgelopen seizoen.
Het Gaudi kwartet is opgericht in 1999 door 4 jonge enthousiaste musici die al jaren op hoog niveau werkzaam zijn binnen de Nederlandse muziekwereld. Hun jarenlange ervaring en samenspel resulteert in een breed repertoire. Onlangs waren zij op tournee naar Praag en Ierland en maakten zij in mei hun debuut in diverse concertzalen in Portugal en Duitsland.
Het eerste concert is op 3 september als James Lisney het nieuwe seizoen komt openen.

‘t Mosterdzaadje, Kerkweg 29, Santpoort-Noord 023-5378625
Vanaf een half uur voor aanvang is de zaal open.
Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten wenselijk.
Www.mosterdzaadje.nl