Pinksterjaarmarkt op Landgoed Duin en Kruidberg

Pinksterjaarmarkt op Landgoed Duin en Kruidberg
Foto: RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

Traditiegetrouw werd rondom de vijver in de tuin van landgoed Duin en Kruidberg op 2e Pinksterdag de Pinksterjaarmarkt gehouden. Hele families kwamen met de kinderen achter- en voorop op de fiets toestromen met als gevolg een overvolle fietsenstalling.

Elk jaar is het een beetje van het zelfde maar je vindt er van alles. Allerlei lekkernijen en heerlijke drankjes die onder andere genuttigd werden op het veld in de zon. Niet alleen een patatje maar ook de bijzondere hapjes en gerechtjes vonden veel aftrek. De kraampjes met bijvoorbeeld broodplanken van olijfbomenhout of zelfgemaakte extravagante hoeden hadden veel bekijks. Kortom een een gezellige goed bezochte jaarmarkt