RaadspleinTV interviews 1 juni 2017

RaadspleinTV interviews 1 juni 2017

Het was bijna een ouderwetse raadsvergadering op donderdag 1 juni, met veel agendapunten, insprekers, moties, amendementen en fel debat. Het ging onder andere over de nieuwe verkeersstructuur voor het centrum IJmuiden, de nieuwe manier van afval scheiden en de behoefte aan een ‘evenemententop’.

Hieronder interviews met raadsleden over deze drie onderwerpen. Als eerste Robert van Koten (SP) en Leen de Winter (ChristenUnie) over de nieuwe manier van afval scheiden:

Het tweede interview is met Leo Kwant (LGV) en gaat over het debat en de besluitvorming over de beoogde nieuwe verkeersstructuur voor het centrum van IJmuiden:

Het derde interview is met Jeroen Verwoort (VVD) over zijn voorstel voor een evenemententop, een netwerkbijeenkomst waarmee organisaties kennis en contacten kunnen opdoen. Verwoort kwam met dit voorstel omdat hij zich zorgen maakt over het afgelasten van gerenomeerde en gewaardeerde evenementen als de Pierloop en Beeckestijnpop:

De integrale uitzending van de raadsvergadering van 1  juni inclusief interviews en commentaren is op deze website te zien via Uitzending Gemist.

%d bloggers liken dit: