Speeddaten bij de ZorgSpecialist

Speeddaten bij de ZorgSpecialist
© foto de ZorgSpecialist

Ben jij op zoek naar een baan in de zorg, maar weet je niet of onze organisatie bij jou past en wat de mogelijkheden zijn? Kom naar de speeddate van de ZorgSpecialist op woensdag 7 juni of vrijdag 16 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur.
We organiseren twee speeddate momenten voor mensen die interesse hebben om als verzorgenden IG, verpleegkundigen, huishoudelijk medewerker, begeleider jeugdzorg of vakantiekracht aan de slag te gaan.
Door laagdrempelig bij ons binnen te lopen en in gesprek te gaan kunnen we wederzijds verkennen of onze vacatures je een nieuwe kans bieden. De vacatures zijn zowel voor het bieden van zorg en ondersteuning bij mensen thuis als voor onze kleinschalige woonvoorzieningen voor mensen met dementie. En zowel boven als onder het kanaal.
Er zijn vele contractvormen mogelijk. Ook voor studenten HBO-V of geneeskunde die in de zomervakantie willen werken zijn er diverse mogelijkheden. Tijdens de speeddate praat je met verschillende collega’s van de ZorgSpecialist, variërend van uitvoerende collega’s tot personeelsmanagers. Zo weet je al snel wat werken bij de ZorgSpecialist inhoudt.
Enthousiast? Kom langs in ons gezellige kantoor aan de Crocusstraat 1 in Santpoort Noord.

.