Zelf kaas maken op boerderij Zorgvrij

Zelf kaas maken op boerderij Zorgvrij
© Foto RTV SEaport / PR

Wie altijd al eens een kaasje heeft willen maken kan dit doen op zaterdag 3 juni 2017. In de workshop leer je van de verse biologische melk van de koeien van Zorgvrij stap voor stap je eigen kaasje te maken. Tijdens het bereiden van het kaasje is er ook nog tijd om boter te maken, die daarna op een plak ontbijtkoek kan worden gesmeerd. Tussendoor kan je een kijkje nemen in en rond de boerderij.
De workshop begint om 11.00 uur en duurt ongeveer drie uur. Je wordt ontvangen met koffie of thee. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom, maar dan wel onder begeleiding van een volwassene. Inschrijven kan tot twee dagen van te voren via zorgvrij@spaarnwoude.nl

Informatieboerderij Zorgvrij is de educatieve biologische melkveeboerderij die midden in het recreatiegebied Spaarnwoude ligt, aan de Genieweg 50, Velsen-zuid. Voor meer info: www.spaarnwoude.nl
[gss ids=”23914″]