Heggerijders Festival in het park Velserbeek

Heggerijders Festival in het park Velserbeek
© Foto RTV Seaport / PR

De 4e editie van het Heggerijders Festival vindt plaats op zondag 14 mei 2017

Het Heggerijders Festival wordt georganiseerd om geld op te halen voor de Stichting de Heggerijders. De organisatie is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers die meegroeien met het festival en dus net als het festival elke editie professioneler worden.

Dit jaar kan de Stichting melden dat de catering tijdens het festival verzorgd wordt door Die Edelicke Spijse en de dames van “de Zeewegbar” te IJmuiden.

Het festival is klein opgezet en geïnspireerd door grote festivals zoals Elfia en Castlefest. De organisatie zou het dan ook erg leuk vinden als de bezoekers verkleed in de stijl van zulke festivals zouden komen!

De prijzen voor het festival zijn bewust laag gehouden zodat ook de doelgroep van de Stichting het festival kunnen bezoeken en iedereen een leuke dag kan hebben. Bezoekers vanaf 12 jaar betalen € 4 entree en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud bedraagt de entreeprijs € 2.

Meer informatie over het festival en de deelnemende standhouders kunt u vinden op www.heggerijders.com en www.facebook.com/DeHeggerijders/

Tijdens het festival zullen foto’s gemaakt worden, deze kunnen geplaatst worden op de website en/of de Facebookpagina.