Open Dag Landje van Broekens

Open Dag Landje van Broekens
Foto RTV Seaport/Jaap Bakker

Het Bosje van Broekens aan de Waterlandweg in Driehuis wordt zondag 30 april van 10.00 tot 16.00 uur opengesteld voor het publiek. De boswachter en enkele vaste vrijwilligers vertellen over dit mooie plekje. De toegang is gratis voor Beschermers. Van bezoekers die geen Beschermer zijn wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd. Met deze giften kan het Bosje ook in de toekomst goed beheerd worden.
Jarenlang hebben Lieneke Broekens-Verwer en haar broer Maarten Verwer het bosje achter hun huis aan de Driehuizerkerkweg 27 in Driehuis gekoesterd. Om de toekomst van dit bosje veilig te stellen hebben zij in 2005 het eigendom overgedragen aan Landschap Noord-Holland.
De ingang is te vinden aan de Waterlandweg in Driehuis, vlak voordat de weg overgaat in een fietspad. De ingang is aangegeven met welkom-vlaggen. Er is hier geen parkeermogelijkheid voor auto’s. Deze kunt u elders in de wijk parkeren.
[gss ids=”23017″]