afsluiting kruispunt de Noostraat / Plein 1945

afsluiting kruispunt de Noostraat / Plein 1945
Foto RTV Seaport / Ton van Steijn

Op maandag 3 april 2017 starten in IJmuiden werkzaamheden aan het kruispunt Plein 1945 / De Noostraat en een gedeelte van de Zoutmanstraat en de Raadhuisstraat. De werkzaamheden duren tot medio mei 2017. In deze periode is dit kruispunt tijdelijk afgesloten. Het gemeentehuis is bereikbaar via een omleiding. De Lange Nieuwstraat is open, maar alleen bereikbaar via de Zeeweg.

Het is een van de laatste werkzaamheden aan de reconstructie Lange Nieuwstraat. De genoemde kruising wordt opnieuw ingericht, krijgt nieuwe asfalt en de entree naar de Raadhuisstraat wordt ingericht als 30 km gebied.
Tijdens de werkzaamheden is er op het kruispunt geen autoverkeer mogelijk. Het doorgaande autoverkeer wordt zoveel mogelijk omgeleid.

Openbaar vervoer Connexxion
Tijdens de werkzaamheden worden de lijndiensten van Connexxion omgeleid. Dit geldt voor de buslijnen 3, 74, 75 en 82. Buslijn 75 rijdt vanaf zondag 2 april via de nieuw aangelegde busbaan. Meer informatie over busomleidingen en tijdelijke bushaltes kunt u vinden op www.connexxion.nl of www.connexxion.com.

%d bloggers liken dit: