Talkshow NV Velsen in teken van wind

Talkshow NV Velsen in teken van wind
Talkshow NV Velsen. Foto : Ron Pichel

Uiteenlopende met wind werkende ondernemingen komen langs bij NV Velsen, de talkshow in het Witte Theater op maandag 27 maart. Van de 18e eeuwse korenmolen De Zandhaas (Santpoort) van molenaar Jos Kors tot de ultra-moderne transparante windmolen van Mick Walvisch.

Ook Chris Wade (surfschool Ozlines) en het Nova College met zijn nieuwe technische opleiding voor de wind-offshore zijn erbij. Plus Dorothy Winters van AYOP, de organisatie die zich vanuit de havens bezig houdt met windoffshore-industrie. Patrick de Graaf vertelt over zijn zeilmakerij Rifkin. Ook toeleveranciers Hans Verpaalen (Hydrauvision) en Sjoerd Wesselius (Wesco) praten mee.

Vragenstellers Jaap Sluis en Michael Struis zijn erbij en Gertjan Huijbens komt met zijn rubriek de ‘Vaart in Velsen’. Ter afwisseling is er op wind gebaseerde muziek maandag 27 maart vanaf 16:30 uur in het Witte Theater, Kanaalstraat 257 in IJmuiden. Na de talkshow (start 17:00 uur) napraten en netwerken in de foyer. Bijwonen talkshow is gratis, wel svp aanmelden via: www.wittetheater.nl

%d bloggers liken dit: