Fieperdepiep Festival in Stadsschouwburg

Fieperdepiep Festival in Stadsschouwburg
© Foto : Fiep Amsterdam bv; Fiep Westendorp Illustrations

Zaterdag 18 maart staat de Stadsschouwburg Velsen de hele dag in het teken van het Fieperdepiep Festival.Iedereen kent Fiep Westendorp. Zij werd wereldberoemd met haar illustraties bij de jeugdboeken van Annie M.G. Schmidt en Mies Bouhuys. In 2016 zou zij 100 jaar zijn geworden en dat viert de Stadsschouwburg Velsen met alle kinderen op zaterdag 18 maart tijdens een groots Fieperdepiep Festival. Een vrolijke en sprankelende theaterbelevenis rond het werk van Fiep Westendorp voor kinderen vanaf 2 jaar.
Het festival start om 09.00 uur doorlopend met de Theaterspeeltuin voor de kleintjes vanaf 2 jaar. Op het Plein voor de schouwburg staat doorlopend De Fiepbus (4-8 jr) en in de theaterzaal worden de voorstellingen Fiep Fiep Vogeltjes (2+) en Pim & Pom – Fieperdepiep (3+) opgevoerd.
Voor tijden en prijzen kijk op www.stadsschouwburgvelsen.nl

[gss ids=”22449″]