Winst smaakt naar meer

Met komende vrijdag de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven op het programma voelde de winst thuis afgelopen vrijdag tegen FC Den Bosch als een warme douche. De 2-0 eindstand werd bereikt door doelpunten van Abdulahi en Serrarens.

Abdulahi kreeg de supporters vrijdag op de banken toen hij een solo prachtig wist af te ronden met een krul in de bal richting de linkerhoek. De keeper van Den Bosch was gewoonweg kansloos. Hoewel er nog meer kansen waren voor de mannen van trainer Michel Vonk moest er tot in de tweede helft gewacht worden voor de tweede goal.

Dat mag in en tegen Eindhoven dus beter. FC Den Bosch moest het bovendien na ruim een uur doen met een man minder dankzij een rode kaart. Er lag veel ruimte voor Telstar om het uit te spelen, maar de scherpte ontbrak. Pas in de slotfase scoorde Serrarens de tweede goal, na een voorzet van Toine van Huizen.