FC Den Bosch naar Velsen-Zuid

Met de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch voor de boeg deed Telstar in Doetinchem slechte zaken. De Graafschap was met 2-1 de winnaar. De wedstrijd in Velsen-Zuid begint vrijdag om 20 uur.

Telstar eindigde de eerste helft met een 0-1 voorsprong dankzij Crescendo van Berkel. Dan neem je aan dat de thee smaakt en dat er in de tweede helft met nog meer energie de bal richting de goal van de tegenstander wordt gestuurd. Maar dat pakte anders uit.

In de tweede helft lieten de ‘Superboeren’ het er niet bij zitten. Lang hield Telstar stand, maar toen De Graafschap vanaf de strafschopstip mocht aanleggen voor de 1-1 moest ook keeper de Jong zijn meerdere erkennen. Tien minuten voor tijd kon Boy de Jong een schot niet geheel pareren. Hij gaf een rebound weg die werd binnengegleden; 2-1.

%d bloggers liken dit: