Alles over Zonnepanelen in pop-up store

Alles over Zonnepanelen in pop-up store
© FOTO RTV Seaport / PR

Aanstaande donderdagavond 16 februari is er in pop-up store Du-Dock aan Plein 1945 in IJmuiden een speciale avond voor bewoners met interesse in het opwekken van eigen elektriciteit door middel van zonnepanelen.
Zonnepanelen maken geld. Het aanschaffen van zonnepanelen is een stuk voordeliger vergeleken met een paar jaar geleden. Voor al uw vragen over kosten, het potentiële rendement op uw dak en meer bent u welkom in Du-Dock aan Plein 1945, nr. 3 in IJmuiden. Vanaf 19:00 uur kunt u binnenlopen en om 19:30 uur begint de algemene presentatie van zonnespecialist uit Uitgeest, Greeny Bros.

Ook in lente en zomer is het mogelijk en verstandig om maatregelen te treffen voor energiebesparing en meer wooncomfort. De voordelen van het isoleren en tochtdicht maken van uw woning, net als efficiënt verwarmen, zullen in de wintermaanden die weer volgen duidelijk te voelen zijn. De komende maanden kunt u nu ook op zaterdagmiddag binnenlopen voor persoonlijk advies over energiezuinig wonen en werken, het opwekken en verstandig gebruiken van energie en subsidies. De openingstijden zijn, net als op woensdag- en vrijdagmiddag, van 13:00 tot 17:00 uur.

Voor meer informatie over informatieavonden en acties kunt u terecht op www.facebook.com/DuurzaamDock

© FOTO RTV Seaport / PR
© FOTO RTV Seaport / PR