Raadsuitzending 2 februari in herhaling

Raadsuitzending 2 februari in herhaling
© FOTO RTV Seaport / PR

Helaas was er vanwege een technisch mankement afgelopen donderdag 2 februari geen live-uitzending van Raadsplein TV. De raadsvergadering en interviews zijn wel opgenomen en integraal terug te zien op kanaal 40 van Ziggo of via Uitzending Gemist op deze website.
Zie het uitzendschema voor de tijden waarop de raadsuitzendingen worden herhaald op tv-kanaal 40 van Ziggo. Via Uitzending Gemist is de uitzending op elk gewenst moment terug te zien.

De raadsvergadering van 2 februari kende een korte agenda en weinig debat, maar was met insprekers en moties inhoudelijk toch interessant. Zie onze uitzending van Raadsplein TV, waarin het onder andere gaat over het laadpalen, het evenementenbeleid, een regenboogzebra(voet)pad en anoniem solliciteren. Aan het einde van de vergadering werd de nieuwe raadsgriffier ad-interim benoemd. Na afloop waren er ook interviews met burgerbeest Remco Glas over de Burgertop op 11 februari en met wethouder Ronald Vennik over het bestemmingsplan voor de KPN-locatie.

[gss ids=”21809,21810″]

%d bloggers liken dit: