Mooie winst voor Telstar

Wat staat maandag 6 februari Helmond Sport te wachten, nu de mannen van trainer Michel Vonk in eigen huis FC Oss met 3-1 naar huis stuurden? De wedstrijd begint om 20 uur in sportpark De Braak te Helmond.

Het was vooral karakter waarop Telstar zich vrijdagavond langs FC Oss knokte, dat in de eerste helft met 0-1 de dienst uitmaakte in Velsen-Zuid. Maar dankzij doelpunten van Mo Ajnane (penalty en een droge schuiver) en Floris van der Linden konden de drie punten in de eigen tas worden gestopt.

Dus wordt nu het vizier gericht op Helmond Sport, dat met 37 punten op de 9e plaatst staat. Telstar moet nog genoegen nemen met de 15e plaats en 25 punten. Met de juiste instelling rekenen de supporters erop dat trainer Michel Vonk zijn selectie een trede hoger weet te brengen.