Veiling voor het Aart Aarts Fonds

Veiling voor het Aart Aarts Fonds
©RTV Seaport / Ron Pichel

In Café Brasserie De Wildeman is donderdagavond een bijzondere goederen en dienstenveiling gehouden. De opbrengst kom ten goede aan het realiseren van een muziektent in het hart van het dorp waar iedereen gebruik van kan maken

Na het overlijden van Aart Aarts in 2013 is door de familie en vrienden het initiatief genomen om het “Aart Aarts Fonds” op te richten. Doel van dit Fonds is een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven, saamhorigheid en welzijn in het dorp Santpoort. Deze keer is dat een muziektent in het hart van het dorp. De muziektent moet op een nog nader te bepalen centrale plaats in Santpoort komen, een ontwerp voor het prieel is er al.

Tijdens de avond werden er allerlei creatieve diensten en producten uit de regio ter veiling aangeboden zoals een kerstbrood, een laadbaak, hout kachel en een grote fles rode wijn.

[gss type=”slideshow” ids=”20904,20903,20905,20906,20907″]