Statushouders in Velserbroek

Statushouders in Velserbroek
FOTO RTV Seaport / fotograaf Ton van Steijn

Afgelopen dinsdagavond was er een informatieavond voor de omwonenden van de nieuwe locatie voor statushouders in Velserbroek.

De gemeente Velsen is voornemens om vanaf mei 2017 ongeveer 30 statushouders te huisvesten aan de Platbodem 197/197a in Velserbroek. Op dinsdagavond was er een informatiebijeenkomst voor omwonenden. De omwonenden waren in de gelegenheid om vragen te stellen aan de ruim aanwezige wethouders. Naar verwachting worden er in de nieuwe huisvesting met name statushouders van Syrische en Eritrese afkomst gehuisvest voor maximaal 5 jaar. De avond verliep rustig. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Vluchtelingenwerk via het mailadres vluchtelingen@velsen.nl.
[gss type=”slideshow” ids=”20885,20886,20887,20888,20889″]