Kerstvieringen in Naaldkerk

Kerstvieringen in Naaldkerk
© RTV Seaport / PR

Niks nieuws onder de zon, dus ook dit jaar vieren gelovigen in de Naaldkerk (Santpoort-Noord) het kerstfeest. Men is ook al druk doende met de laatste dag van het ‘oude jaar’. Maar eerst wacht kerstavond zaterdag 24 december; vanaf 19 uur de kinderkerstviering met samenzang.

Voorganger is dan pastoor George Paimpillil met muzikale begeleiding van Edwin en Linda Lucasse (piano en dwarsfluit). De kerst nachtdienst begint om 23:00 uur. Fons Captijn gaat dan voor. Tijdens het zingen van de kerstliederen is er medewerking van het Naaldkoor o.l.v. dirigente Titia Mijnen.

Zondag 25 december is er vanaf 14:30 uur een levende kerststal te bewonderen in de Naaldkerk. Zaterdag 31 december is er vanaf 17 uur een mediatieve viering. Zondag 1 janauari 2017 is er geen viering in de Naaldkerk aan de Frans Netscherlaan 12. Meer via internet://www.olvab.nl