Nog een wedstrijd voor jaarwisseling

Nog een wedstrijd voor jaarwisseling
© RTV Seaport / PR

De eerste helft van het seizoen zit er bijna op. Alleen de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht van maandag 19 december staat nog op het programma. Tegen FC Dordrecht vrijdagavond bleef het bij 0-0.

De wedstrijd tegen FC Dordrecht in het Rabobank IJmond Stadion was allesbehalve een saaie wedstrijd. Maar bij de beginstand bleef het wel. Desondanks kan vastgesteld worden dat de mannen van trainer Michel Vonk veel in balbezit waren. Helaas maar waar, FC Dordrecht bleef overeind.

Voor de tweede helft van het seizoen biedt Telstar opnieuw ’de halve seizoenkaart’ aan. En daar kunnen de supporter van profiteren want onder meer Jong Ajax, FC Volendam en koploper VVV Venlo komen op bezoek in het Rabobank IJmond Stadion.

%d bloggers liken dit: