Kerstconcert warmt Adelbertuskerk

Kerstconcert warmt Adelbertuskerk
Opera Familia.

Het Haarlems Kinderkoor zingt mee en de Haarlemse harpiste Noa Bråten is erbij. Evenals de Noord-Hollandse zussen Martine en Heleen Nijenhuis. En natuurlijk de Opera Familia tijdens het warm aanbevolen kerstconcert in de Adelbertus-kerk te Haarlem Noord.

Sinds de landelijke doorbraak in 2011 via RTL4, is Opera Familia zeer succesvol te noemen. Het gezelschap trad op in het Midden- en Verre Oosten, Duitsland, Frankrijk en Italië. Deze unieke zingende Haarlemse familie werd afgelopen zomer, tijdens een tournee in Italië, vergeleken met Il Divo en gezien als de vocale versie van André Rieu.

Zoals we het kennen van de ’Night of The Proms’ kan men een feest van herkenning verwachten met naast de traditionals kerstsongs evergreens uit voorbije jaren. Het Ave Maria ontbreekt niet evenals achteraf een glaasje Glühwein. Het concert op 23 december begint om 20:00 uur in de kerk aan de Rijksstraatweg 26, Haarlem. Kaarten bestellen: www.operafamilia.nl. Geen internet? Bel: 06-52660771.