Plan Blekersduin live bij rtv Seaport

Plan Blekersduin live bij rtv Seaport

Wat heeft gesprek tussen bewoners en de projectontwikkelaar inzake het plan Blekersduin opgeleverd? En wat behelst amendement van VVD en VL? Het is live te volgen via rtv Seaport vanaf 19:20 uur vanavond.

Er staat meer op de agenda van de gemeenteraad. Maar de al jaren slepende kwestie aan de Bloemendaalsestraatweg lijkt het merendeel van de aandacht op te eisen. Via de website (live tv) zijn de besprekingen over de bouw van een supermarkt met daarboven negen appartementen, een gebouw met 22 appartementen, een parkeergarage voor 76 auto’s, veertien grondgebonden woningen inclusief herinrichting aangrenzende gronden in Santpoort-Zuid te volgen.

https://raad.velsen.nl/Vergaderingen/Raadsvergadering/2016/24-november/

%d bloggers liken dit: