Pendelservice deelnemers VelsertunnelRun

Pendelservice deelnemers VelsertunnelRun
Parcours Velsertunnel Run

Deelnemers aan de Velsertunnel Run kunnen zondag 27 november gratis gebruikmaken van pendelbussen tussen Beverwijk en Velsen-Zuid. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt het afgeraden met de auto te komen.

De pendelbussen rijden tussen 09:30 en 15:00 uur van Beverwijk naar de startlocatie bij het Rabobank IJmond Stadion. De vertrekhalte bevindt zich op het Meerplein. Dit is op loopafstand van het station, de Kiss & Ride-plek en de ondergrondse fietsenstalling op het Stationsplein. Bij de startlocatie is een fietsenstalling aan de noordkant van het stadion.

Meer informatie op www.velsertunnelrun.nl of volg Facebook en Twitter. De run wordt live op tv uitgezonden. Let op zowel aan de zuid- als de noordkant van het Noordzeekanaal gelden op zondag 27 november verkeersomleidingen tijdens dit evenement.