Tweede sportcongres met Marcel Wouda

Tweede sportcongres met Marcel Wouda

Velsen heeft het tweede sportcongres in het Rabobank IJmond Stadion op de agenda staan. Zwemcoach Marcel Wouda is de hoofdspreker op donderdag 17 november. Het onderwerp waarover hij spreekt luidt ‘succesvol coachen’.

Marcel Wouda is een van onze succesvolste zwemmers. Hij won nationale en internationale titels en was zwemcoach van onder meer Pieter van den Hoogenband, Maarten van der Weijden en Femke Heemskerk. Hij is nu hoofdcoach topzwemmen bij de KNZB van onder meer Olympische gouden medaille winnaars Sharon van Rouwendaal, Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman.

Er kan tijdens het congres gekozen worden uit een aanbod van workshops. Doel daarvan is de clubs op weg te helpen ‘naar een (nog) sterkere sportvereniging’. Locatie: Rabobank IJmond stadion, Minister van Houtenlaan 123, 1981 EK Velsen-Zuid. Meer informatie: sportcongres@velsen.nl