Knutselschoenen voor Sinterklaas

Knutselschoenen voor Sinterklaas

Jonge lezers kunnen tussen 12 november en 5 december een vouwschoen ophalen, in elkaar knutselen en in de bieb neerzetten. De knutselschoenen mogen tussen 5 en 10 december opgehaald worden. Daarna kun je ontdekken wat de Sint erin heeft gedaan.

De Sint komt zaterdag naar Nederland. Daarom gebruikt de bieb 12 november, de intocht van Sinterklaas, als startdatum voor deze ‘superleuke actie’ voor de jongste lezers van Velsen. Hoe werkt het? Haal vanaf de intocht ’jouw’ vouwschoen op bij Bibliotheek Velsen. Knutsel ‘m in elkaar en maak ‘m extra mooi voor de Sint.

Zet jouw versierde schoen vóór 5 december in de bibliotheek te IJmuiden en Velserbroek en haal ‘m tussen 5 en 10 december op. De bibliotheek belooft dat er dan een cadeautje in zit.

%d bloggers liken dit: