Zilveren speld voor penningmeester

Zilveren speld voor penningmeester
Speld gymnastiekvereniging rkgv Velsen

Frans van Kaam mag zich de bezitter noemen van een ‘unieke zilveren speld’. Die kreeg hij uit handen van de voorzitter van gymnastiekvereniging Velsen, omdat hij bijna 28 jaar de clubpenningen beheert.

Omdat de bond , waarbij de vereniging is aangesloten, al enige jaren geen bijzondere versierselen meer uitreikt werd besloten bij juwelier Robin langs te gaan. Die missie slaagde en per 28 oktober 2016 mag Van Kaam zich ook ‘Lid van Verdienste’ noemen. Eerder werden hem al de versierselen die horen bij een Ridder in de Orde van Oranje Nassau opgespeld.

Direct na de vergadering werd het startschot gegeven voor het 85-jarig jubileum van gymnastiekvereniging rkgv Velsen, zoals de club volgens de statuten heet. Een aantal oudgediende rkgv’ers had enkele historische verenigingsherinneringen meegenomen.