Grote klus aan riool

Grote klus aan riool
Foto: Frits Houtgraaf

Bij het politiebureau in Velsen, op het kruispunt bij de Briniostraat met de PJ Troelstraweg wordt hard gewerkt aan de riolering. De grote put is geplaatst en met het aanleggen ervan is men al enige tijd bezig. De wegwerkzaamheden hebben ook te maken met de komst van de HOV-lijn.

Om die reden is een volledige renovatie van het genoemde kruispunt noodzakelijk. En de riolering in de Briniostraat moet volledig worden vernieuwd. Bovendien wordt er gebouwd aan de gevel van het Technisch College. Daarom is de toegang naar het schoolplein tijdelijk afgesloten.

Leerlingen en bezoekers die van de Stationsweg/de Noostraat komen kunnen daarom niet zomaar de Briniostraat oprijden. Iets verder de straat in, naast het biologielokaal, is een tijdelijke toegang gemaakt.