Ondanks rood 0-0 tegen koploper

Ondanks rood 0-0 tegen koploper
Twee keer geel tegen Jong PSV.

Telstar wacht op 4 november de uitwedstrijd tegen MVV. De Maastrichtenaren staan met NAC op een gedeelde tweede plaats. Met andere woorden, Telstar kan, na het gelijke spel (0-0) van vrijdagavond tegen Jong PSV, opnieuw tegen een koploper het opgebouwde zelfvertrouwen toetsen.

Voor de vierde keer op rij weet de selectie van trainer Michel Vonk het achterin goed op slot te houden. Ook in de wedstrijd tegen koploper Jong PSV kreeg Telstar kansen, maar moest het uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Niks mis mee en bovendien schept het zelfvertrouwen, hoewel twee keer geel dus rood voor aanvoerder Benjamin van den Broek een minpunt is.

Wat te zeggen van de goal die Oussama Zamouri binnen tikte. Het doelpunt werd echter afgekeurd want buitenspel. Een bal tegen de arm – overduidelijk hands – van een PSV-er in het eigen strafschopgebied zag de scheidsrechter ook niet zitten. Pech, maar met de nul achterin kan ook dat het zelfvertrouwen voor de wedstrijd tegen MVV aanstaande vrijdag alleen maar opvijzelen. Foto Ton van Steijn: twee keer geel