Begroting 2017 gemeente Velsen digitaal

Begroting 2017 gemeente Velsen digitaal
FOTO: RTV Seaport/PR

Vanaf donderdag 20 oktober is de begroting 2017 van de gemeente Velsen digitaal in te zien. Hoeveel afvalstoffenheffing gaat de Velsenaar betalen? Waar geeft de gemeente eigenlijk haar geld aan uit en hoe komt zij aan haar inkomsten? Veel vragen, die een duidelijk en snel antwoord verdienen. Vandaar dat Velsen het haar inwoners gemakkelijk wil maken.
De raming van de baten en lasten van de gemeente voor het nieuwe jaar is te vinden op: http://begroting.velsen.nl. Het is een heldere, overzichtelijke site met foto’s en grafieken. Op de site zijn afzonderlijke hoofdstukken opgenomen over veiligheid, openbare orde, onderwijs, belastingen etc. Donderdag 3 november bespreekt de gemeenteraad van Velsen de begroting 2017. Iedereen is van harte uitgenodigd om de begrotingsbehandeling bij te wonen. Aanvang 19.00 uur, raadszaal aan het Plein 45 in IJmuiden.