Witte Leeuwen ‘hongerig’

Witte Leeuwen ‘hongerig’
Foto: Telstar

”De Witte Leeuwen zijn hongerig en klaar voor elke strijd.” Het is een van de vele tweets die deze dagen rondgaan. FC Emmen kan zich de borst nat maken, kan er aan toegevoegd worden. De selectie van trainer Dick Lukkien, die 17 punten heeft, speelt vrijdag wel thuis.

Maar Telstars won dinsdagavond opnieuw. Nu werden de amateurs van Odin’59 met 0-3 ingepakt. Vorig seizoen verschalkten de Heemskerkers overigens de mannen uit Velsen-Zuid nog met 3-2. Dit keer bleek een dergelijke stunt niet haalbaar. Goals van Van Berkel en twee keer Joël Donald maakten dat heel erg duidelijk. Het hoge tempo waarin Telstar speelde bleek voor Odin’59 niet volgbaar.

Dinsdag 25 oktober ‘bekert’ Telstar in Den Haag tegen ADO Den Haag. Supporters kunnen er met een zogeheten autocombi naar toe. Kwestie van het kopen bij Telstar van een omwisselbiljet. Die wordt in de ’bussluis’ bij het stadion van ADO Den Haag omgewisseld voor een wedstrijdkaartje. Kosten €5. Ook regelt Telstar een busreis; kosten + wedstrijdkaart €17,50.