22 tallships in de Race of the Classics

22 tallships in de Race of the Classics
FOTO: RTV Seaport / fotograaf Ton van Steijn

Woensdag 12 oktober vertrokken 22 prachtige schepen uit Rotterdam voor de jaarlijkse Race of the Classics.

De Race of the Classics (kortweg ‘de Rees’) bestaat uit twee edities: in april voor studenten verbonden aan een hogeschool of universiteit en in oktober voor Young Professionals werkzaam bij toonaangevende (inter)nationale bedrijven. Sinds enkele jaren vertrekt de vloot vanuit de Veerhaven te Rotterdam, het doel is een oversteek naar Ipswich. De vloot finisht uiteindelijk via IJmuiden op het IJ in Amsterdam waar het evenement wordt afgesloten met een spetterend eindfeest. Dit weekend was het weer zover en lag de vloot in IJmuiden.
[gss type=”slideshow” ids=”19534,19531,19533,19535″]