Geluk en Lisette Grutker

Geluk en Lisette Grutker

De biologische wetenschap achter geluk. Daar praten Wolf van der Meulen en Nico van der Plas over met Lisette Grutker komende maandagavond van 20 tot 22 uur bij RTV Seaport FM. Van der Plas en Van der Meulen presenteren het radioprogramma ‘Station IJmuiden aan zee’.

Elke week zijn er reportages of gasten in de studio aan de Kanaalstraat (IJmuiden), die een rol spelen in het versterken van het cultuur-historisch bewustzijn. Op 10 oktober komt Lisette Grutker de Geus. ”Het bezig houden met cultuur of historie kan je gelukkig maken. Net wat je leuk vindt. Wetenschappelijk is het stofje Oxytocine, dat zorgt voor een aantal reacties in de hersenen.”

Wat deze wetenschap voor gevolgen heeft voor gezonde mensen en mensen met bijvoorbeeld psychische beperkingen doet Lisette Grubke de Geus uit de doeken. Luisteren kan op frequentie 107.8 fm (Velsen) , 89.00 op de kabel (Velsen). Digitaal via de site www.rtvseaport.nl of uitzending gemist via dezelfde site.