Filmklassiekers in Witte Theater

Filmklassiekers in Witte Theater
China Town

Onlangs konden de bezoekers van het Witte Theater via facebook stemmen welke filmklassieker zij op het witte doek wilden zien. De keuze bestond uit vier films: Spetters, Breakfast at Tiffany’s, Als twee druppels water en Chinatown.

Twee films kwamen als duidelijke favorieten uit de bus. Ze zijn in oktober te zien in het Witte Theater. Het betreft Breakfast at Tiffany’s en Chinatown. Vrijdag 7 oktober de eerste met in de hoofdrollen Audrey Hepburn en George Peppard. Vrijdag 14 oktober schittert Jack Nicholson als privédetective J.J. Gittes in Chinatown.

In deze filmklassieker uit de jaren’70 stuit Nicholson in het LA van de jaren dertig op een schandaal waarbij hoge politieke kringen zijn betrokken. Met zijn spel en Faye Dunaway als tegenspeelster leidt Polanski’s hommage aan de ‘Film Noir’ de kijker om de tuin. Beide films beginnen om 20:00 uur. Meer informatie via www.wittetheater.nl