Schenking Odd Fellows aan Alzheimer Café

Schenking Odd Fellows aan Alzheimer Café

De Velsense Odd Fellows (Duinroos- en IJmond loge) doneren 3340 euro aan de Alzheimer afdeling Midden-Kennemerland. Daarvan is het ‘Alzheimer Café Velsen’ een van de vijf locaties. Van 19 tot en met 30 september is het ‘de week van de dementie’.

In dezelfde week wordt ook de Wereld Alzheimer Dag, dat is op woensdag 21 september, gehouden. Dankzij de donatie van de Odd Fellows kan de regionale afdeling Alzheimer Midden-Kennemerland ‘een broodnodige laptop plus beamer aanschaffen’.

Bestuurslid Constance van den Berg overhandigde het bedrag (links op de foto Marianne Hekman van het Alzheimer Café). De loges hadden het bedrag bijeengebracht door middel van activiteiten zoals een vlooien- annex boekenmarkt, een kerstbrodenactie en een actie bij het overlijden van een aan dementie lijdende Odd Fellow uit Velsen.