Santpoort Jazz, Blues en Soul

Santpoort Jazz, Blues en Soul

Santpoort Jazz, Blues & Soul op het dorpsplein bij Café Bartje krijgt zondag een jazz-jamsessie. Vrijdagavond staat in het teken van de blues. Zaterdagmiddag start met een bigband, dan latin, jazzy pop en Super Soul Saturday. Start vrijdag 2 september om 19u met Blues Treat.

Zaterdag begint de zesde editie om 17 uur met Bigband Soli. Deze vijftien man sterke bigband is een klein jaar geleden gestart door de muziekvereniging uit Velsen. In navolging van het succes van de vorige edities bestaat de slotact zaterdag uit een soulproject.

Zondag 4 september afsluiting vanaf 17u in café Bartje met jazz-jamsessie. Programma: vrijdag vanaf 19u : Blues Treat. Zaterdag vanaf 17u: Soli Bigband, Coup de Ville, Britney de Looff en Super Soul Saturday. Zondag vanaf 17u: Jazz Jam. Op het Broekbergenplein bij Café Bartje, Hoofdstraat 150. www.facebook.com/santpoortjazz