Telstar vanavond tegen Fortuna Sittard

Telstar vanavond tegen Fortuna Sittard
Foto: Peter Herweijer

Vanavond speelt Telstar, aanvang 20 uur, thuis tegen Fortuna Sittard. Grote vraag is of de club uit Velsen-Zuid het scorend vermogen weet op te voeren. Tegen RKC, in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, ging het fout en werd er met 1-0 verloren.

Trainer Michel Vonk heeft een volle ziekenboeg. Toine van Huizen, Frank Korpershoek, Mo Ajnane, Fabian Serrarens, Calvin Valies en Blake Horton zijn vanwege blessures niet inzetbaar. Crescendo van Berkel is weer fit, maar zal tegen Fortuna Sittard nog niet starten. “Hij komt eraan, maar hij kan nog geen negentig minuten spelen. Binnenkort is hij klaar om te starten”, meldde Vonk.

Toch maakt men zich vooralsnog geen zorgen in Velsen-Zuid want ‘een voorbereiding zegt niets’. Toch is de club wel z’n topscorer kwijt. Philips en Mahmudov worden als prima vervangers gezien. Deze week is Jordy ter Borgh op proef. Met de Japanner Yamakazi is Telstar al wekenlang bezig. Er is nog geen akkoord.