“Philips sterke aanvaller”, zegt Vonk

“Philips sterke aanvaller”, zegt Vonk
Foto: RTV Seaport / Ron Pichel

Telstar en Guyon Philips hebben overeenstemming bereikt over een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een derde seizoen. Philips (22) sluit zich vanaf morgen aan bij de selectie van Michel Vonk.

Trainer Michel Vonk haalt daarmee zijn gewenste aanvaller binnen nadat hij eerder Tarik Tissoudali en Marko Maletic zag vertrekken. “Als technische staf hebben wij Guyon bekeken en bestudeerd. Wij zijn van mening dat hij met zijn kwaliteiten en lengte tot mooie dingen in staat is. Het vertrouwen is er, en ik ben er van overtuigd dat hij ook de supporters voor zich gaat winnen”, sprak Vonk (foto) tevreden.

Philips is geen onbekende in het betaalde voetbal. Eerder kwam de lange aanvaller uit voor Go Ahead Eagles, FC Oss en de laatste twee seizoenen voor FC Volendam.