Study Consultancy trots op leerlingen

Study Consultancy trots op leerlingen
Foto: aangeleverd

Study Consultancy is trots op de prestaties van haar leerlingen. Maar liefst 93% van de examenkandidaten die het instituut dit schooljaar begeleidde, is geslaagd voor het vmbo-, havo- of vwo-diploma.

Alle leerlingen hebben samen met hun begeleiders enorm hun best gedaan. Dat leidde in een aantal gevallen tot positievere resultaten dan waarmee vooraf rekening was gehouden. Naast de groepsgewijze huiswerkbegeleiding en de individuele bijlessen, heeft de extra examenbegeleiding in de meivakantie hier ongetwijfeld ook aan bijgedragen.

Op dit moment zijn de overige leerlingen van Study Consultancy, dat met bijna vijftien jaar het langst bestaande studiebegeleidingsinstituut van Velsen is, druk bezig met de laatste loodjes van hun schooljaar. Gelet op de tot nu toe behaalde cijfers, is de verwachting dat zij bijna allemaal overgaan naar het volgende leerjaar.