Hartenwens van Mandy komt uit

Hartenwens van Mandy komt uit
Foto: Vriendenloterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Mandy van Straaten uit Velsen. De stichting JDRF Nederland, die fondsen werft voor onderzoek naar Type 1 Diabetes en waar Mandy al jaren een betrokken vrijwilliger is, deed een aanvraag bij het VriendenFonds. Mandy krijgt dankzij het VriendenFonds een jaar lang gratis gebruik van een pijnloze glucosemeter voor haar zoontje Björn.

Philip van Lookeren Campagne, directeur van JDRF Nederland: “Mandy heeft een zoon van 12 jaar met Type 1 Diabetes, wat veel impact heeft op hun levens. Ze is al vanaf de oprichting bij JDRF Nederland betrokken en als moeder erg waardevol voor onze organisatie.”

Mandy van Straaten: “Ik ben enorm ontroerd en dacht eerst dat ik het verkeerd begrepen had. Ik ben vrijwilliger bij JDRF omdat ik geloof in hun missie. Een missie om het leven van Björn en alle anderen met Type 1 Diabetes makkelijker te kunnen maken. Dat JDRF en het VriendenFonds ons nu op deze manier helpen, vind ik echt fantastisch!”