Milieuvriendelijkheid in duinen IJmuiden

Milieuvriendelijkheid in duinen IJmuiden
Foto: Camping de Duindoorn

Camping de Duindoorn heeft onlangs voor de derde keer op rij het Green Key Gouden keurmerk behaald.Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.

Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Zo heeft camping Duindoorn de afgelopen jaren geïnvesteerd in gasboilers op zonne-energie collectoren, led verlichting, zelfsluitende kranen en 60 st. zonnepanelen op het praathuis. Daarmee voldoen ze niet alleen aan de normen van het Green Key keurmerk, maar door aanvullende maatregelen te nemen hebben ze zelfs het gouden niveau behaald. Duinoord blijft investeren in duurzaamheid, want de normen om het keurmerk te mogen behouden worden voortdurend aangescherpt. Over twee jaar volgt er weer een herkeuring! Zie voor meer informatie www.greenkey.nl of www.duindoorn.nl