Beestenbende bij ‘biologisch Zorgvrij’

Beestenbende bij ‘biologisch Zorgvrij’
Zorgvrij

Boerderij Zorgvrij verwelkomt woensdag 29 juni de BeestenBenders uit Velsen. Ze verblijven een middag tussen de koeien en de spinnen. De boer zorgt voor een rondleiding en de kinderen gaan op onderzoek tijdens een speciale speurtocht.

Het begint om 15:00 uur bij de boerderij. Ook de geiten, varkens en konijnen staan te trappelen om de kinderen alles van hun zorgvrije boerenleven te laten zien. Over een tijdje leven zij zelfs op een biologische boerderij. Er is ook een rondleiding door het spinnenkop.

Bekijk hier de video: Beestenbende op Boerderij Zorgvrij

De BeestenBende is bedoeld voor basisschoolkinderen van 6 tot 12 jaar. Als BeestenBende-lid help je mee om je buurt schoon te houden. Minimaal één keer per maand ruimen de kinderen in teams hun eigen wijk op. Dit landelijke initiatief is al 12 jaar succesvol. In Velsen telt de ‘bende’ inmiddels tweehonderd 200 leden. Zie: www.mijnbeestenbende.nl