Winnaars fotowedstrijd bekend

Winnaars fotowedstrijd bekend

Zondag 17 april organiseerden de vier Velsense Musea een spectaculaire museummiddag met als thema: ‘Proef de Velsense Musea’. De succesvolle middag trok zo’n 1000 bezoekers. Niet alleen werd in de verschillende musea van de speciaal voor deze dag bereidde hapjes geproefd er werd ook gefotografeerd!

Het Zee-en havenmuseum, het Bunkermuseum en het Pieter Vermeulen Museum hebben ieder een winnende foto geselecteerd uit de op hun locatie geschoten plaatjes. De 3 winnaars mogen een jaar lang gratis met het hele gezin de Velsense Musea bezoeken.

Op de winnende foto’s zijn te zien:
Hannah de Witte (12 jaar) bij het Zee- en Havenmuseum
Cedric Kyraly (12 jaar) bij het Bunkermuseum
Isabel en Sofie Kossen (6 jaar) bij het Pieter Vermeulen Museum

[gss type=”slideshow” ids=”17082,17083,17084″]